Ervaringen van anderen

Ervaringen van andere zeggen vaak meer dan de informatie op een website. Dat begrijp ik.

Lees hieronder wat andere zeggen over een behandeling bij Acupunctuur Ingrid.

ik merk dat ze echt naar mij luistert

Vandaag 13 maart was ik voor de derde keer bij Ingrid, ik merk dat ze echt naar mij luistert, en dit is echt… Lees verder “ik merk dat ze echt naar mij luistert”

CdeW

Ik voel me altijd weer lichter

Ik voel me altijd weer lichter als ik bij Ingrid weg ga. Ze is de rust zelve en neemt altijd alle tijd voor… Lees verder “Ik voel me altijd weer lichter”

Sandra

Acupunctuur heeft bij mijn CRPS heel erg geholpen

Hoi ik ben een 13 jarige die CRPS ( Complex Regionaal Pijn Syndroom) aan mijn voet heeft opgelopen   Ik heb drie kwart… Lees verder “Acupunctuur heeft bij mijn CRPS heel erg geholpen”

13 jarige met CRPS

Mijn ervaring met Ingrid is TOP

Mijn ervaring met Ingrid is TOP. Wat een kundige vrouw.!!!! Na een aantal behandelingen komt er rust in mijn lichaam en verdwijnt de… Lees verder “Mijn ervaring met Ingrid is TOP”

Een blije positieve vrouw

Het voelt altijd als thuiskomen

Het voelt altijd als thuiskomen bij Ingrid. Elke behandeling een fijne intake, waarin Ingrid vraagt hoe het gaat en zodoende achterhaalt wat voor… Lees verder “Het voelt altijd als thuiskomen”

Bart

Het is voor mij erg rustgevend en …

Het is voor mij erg rustgevend en voel mij na de behandeling erg goed en… Lees verder “Het is voor mij erg rustgevend en …”

Frans De Jong

Ingrid heeft veel kennis die ze precies goed inzet.

Wat een positieve ervaringen heb ik met Ingrid! Haar behandelingen zijn heel helpend. Ik was o.a. heel snel van mijn schouderpijn af. Ingrid… Lees verder “Ingrid heeft veel kennis die ze precies goed inzet.”

Bianca Wijngaards

Ik ben blij dat ik terecht ben gekomen bij Acupunctuur Ingrid

Ik ben blij dat ik na heel lang rond gedwaald te hebben binnen de GGZ hulp verlening , enz , nu terecht ben… Lees verder “Ik ben blij dat ik terecht ben gekomen bij Acupunctuur Ingrid”

Ria