Feest van dankbaarheid

Op 1 oktober ben ik alweer 3 jaar zelfstandig ondernemer.

Als ik even terug denk aan de afgelopen jaren is er veel gebeurd.

3 jaar geleden ging ik met mijn papieren op weg naar de Kamer van Koophandel. Wat was dat spannend zeg. Net afgestudeerd en geen idee wat er allemaal ging gebeuren en veranderen in mijn leven.

Maar het kriebelde, ik had een droom, en die wilde ik waar maken.

Ik wilde mensen helpen met de prachtige kennis die de Traditionele Chinese Geneeskunde te bieden heeft. Een brug slaan tussen de westerse en de oosterse geneeskunde, dicht bij de natuur, in liefde voor de mensen die het even moeilijk hebben. Tijd en aandacht voor mensen hebben om in kaart te brengen wat er aan de hand is. En ze op weg helpen naar een fijner leven.

Ik begon mijn onderneming thuis op de zolder, en ging met mijn spullen naar de mensen toe. Niet zo professioneel maar ja je moet ergens beginnen.

Het jaar erop ben ik gaan meewerken in een medisch centrum waar ik weer veel ervaring heb opgedaan.

In maart dit jaar heb ik een prachtige praktijkruimte gevonden voor mijzelf. Ik ben volledig zelfstandig mijn praktijk gaan draaien. Dit is zo fijn om te doen.

Het hele proces ging zeker niet vanzelf. Ik vond veel dingen erg spannend, vooral om mijzelf te laten zien en horen. Maar in mijn groeiproces heb ik zoveel fantastische mensen mogen ontmoeten. Ik voelde mij daar veilig genoeg om nieuwe dingen uit te proberen. Ik leerde mijzelf te presenteren, vriendschappen te sluiten en de juiste mensen te vinden die mij vooruit kunnen helpen. Zo fijn dat je als zelfstandige het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat.

Ik heb inmiddels zoveel mooie cursussen kunnen volgen. Kennis kunnen vergaren en mogen groeien in mijzelf. Dankbaar dat ik heel veel patiënten op weg heb kunnen helpen naar een gezonder, pijnvrij, en fijner leven.

Ik ben gelukkig, ik vier een feest van dankbaarheid dat ik mag doen waar ik heel blij van word.

Liefs Ingrid